LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Esok masuk U~ yeay2!!

Nak dijadikan cerita semalam Ez dengan kawan2 makan kat luar. Actually memang hari2 pon kot dinner makan kat luar sebab cafe dalam UTM tak bukak malam sepanjang cuti semester ni. Before tu singgah la Jusco coz Nana nak ambil blue bear dia. Ala.. yang blue bear celcom tu sempena world cup. Macam pic bawah ni. Topup RM30 dapat free, tapi ada la step2 dia. Ni pon baru taw, minggu lepas dah topup dah RM30. Jadi tak dapat la, tak kan nak topup lagi kan, RM30 pon selalu nya tak habis pon sebulan. Haa one more thing, jika anda pelanggan bertuah, RM10,000 juga bakal menjadi milik anda! <-- Okay, yang ni ayat iklan dalam pamplet semalam. So apa lagi, topup2 la bagi mereka yang menggunakan celcom prepaid ;) Promosi berakhir 11 Julai 2010.



Bukan Blue Bear yang ini.


Tapi yang ini.

Yang pakai jersi tu je bole okay, yang pakai riben2 tu hiasan semata-mata. Khas untuk Nana, bagi betis nak peha. Haha. Orang bagi bear boy tu nak bear riben2 plak. Riben tu nanti jahit sendiri la ok ;P

Lepas settle semua benda tu, dalam 6.50 pm pergi la Tungku Impian untuk dinner. Order air pon sampai around 7.10 pm. Lagi 6 minit 7.16 pm. Sampai2 je air terus main2 la straw tu, skali sluurrrp. *Minum* Tengah sedut tu baru tersedar diri, ops I puasa la!!! Huhuhu. Terkeluar balik semua air dari mulut. Nana kat depan dah tanya, eh nape ni? Korang pon lupa I puasa ke. Huhu. Lepas tu pergi kumur2 siket. Nasib baik duduk meja belakang, takde orang nampak masa air meleleh2 tu. Agak2 sah tak puasa? Betul2 tak ingat ni. Dah la last day ganti puasa. Haish~

This is not the first time, banyak kali jugak la lagi beberapa minit nak berbuka, sampai je air terus minum. Huhu. Godaan yang kuat air ni tyme tengah puasa. Lain kali kalau nak berbuka, sila jauh kan air daripada saya. Kalau dah nampak dah tangan saya dok maen2 straw tu, dah bahaya dah tu >_<

.......... Okay now nak masuk cerita Minggu Transformasi Mahasiswa (MTM). Nama baru bagi Minggu Haluan Siswa (MHS). Esok student first year baru bakal masuk U, Ez pon sebagai pembantu felo banyak la kerja minggu ni. So kat sini nak list kan tentatif program sepanjang minggu ni yang wajib felo and pembantu felo terlibat. Kot2 terlupa ;P

3 Julai 2010 (Sabtu) - Kolej 9
- Penjualan barangan kering (masa pendaftaran)

4 Julai 2010 (Ahad) - Kolej 9
- Sesi pengenalan dengan pengetua, felo dan pembantu felo (10am)

5 Julai 2010 (Isnin) - Dewan Sultan Iskandar
- Perhimpunan bulanan YBG. Dato NC bersama staf dan mahasiswa (8am)
- Majlis bersama Timbalan Naib Canselor (HEM & Alumni) (9pm)

6 Julai 2010 (Selasa)
- Forum petrotism dan kepenggunaan (9pm)

8 Julai 2010 (Khamis) - Dewan Sultan Iskandar
- Ucapan utama / pelancaran kelab 1 Malaysia oleh Timbalan Menteri di Jabatan Perdana Menteri (9pm)

9 Julai 2010 (Jumaat) - Dewan Sultan Iskandar
- Majlis perasmian dan bacaan ikrar setia mahasiswa (10am)
- Persembahan kebudayaan mahasiswa (9pm)

10 Julai 2010 (Sabtu) - Padang dan sekitar kampus
- Larian MTM / berbasikal dan karnival sukan / ikon sukan (8am)

Lots of love,
-ezreen-


Nana –   – (July 3, 2010 at 8:39 PM)  

hahaha...baiklah..t aku k cari reben pink nk jahit kat my bear2..nk topap lagi lah..yeayyy..k lahh..nak ckp lagi..tp mls nk bukak juz nk tau ko rep pe..huhu..patut nye blog pon kene wat notification la kan..huhu..dah2.jumpa sat g :)) haha..

-ezreen-  – (July 13, 2010 at 2:35 PM)  

sian nana.. x dpt blue bear lg~ laen kali daftar dulu baru topup ok!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP