LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

1st day of a new semester

Gooood morning~

Salam.

Hari ni bangun awal konon2 semangat pergi kelas. Dah half way perjalanan suddenly kawan sms kelas cancel. Jadi berpatah balik dengan semangat juga. Hehe. Tapi petang ni ada kelas lagi, entah2 cancel kan. Tapi harap2 tak la sebab saya suka pergi kelas, dapat tengok2 orang. Duduk dalam bilik ni boring, tak luas pemandangan dan juga pengalaman ;)

Sebenarnya hari ni first day untuk semester 3 master. InsyaAllah last sem dah. Hope semuanya berjalan lancar untuk semester ni. Ameen.

This semester saya ambil total 14 jam kredit. Tiga subjek 3 kredit and 1 master project 5 kredit. Since hari Selasa takde kelas, so saya reserve kan untuk projek. Cewaahh~ Projek ke berehat2 eh? Either one la. Tapi ingat nak mintak kat lecturer untuk tukar kelas hari Jumaat ke hari lain. So nanti boleh la nak balik weekend lama siket. Lagi pon appointment dentist selalunya hari Jumaat.

Jadual untuk semester ni. Tengok, tiga hari berturut kelas pukul 8. Huuu~ Kena bangun pagi la nampak nya.

*********************

Hari ni masih terasa penat uruskan MTM minggu lepas. Sebenarnya bukan buat apa sangat pon, just drive sana sini, masak, angkat2 barang, menjual, tapi seriously penat sangat. Lenguh2 kaki ni, selipar pon sampai terputus dah. Huhuhu. Some of the pictures sepanjang minggu lepas =)

Majlis Perasmian Minggu Transformasi Mahasiswa 2010

Pendaftaran pelajar baru

Perasmian Kelab 1 Malaysia

Sukan antara kolej

Yours Truly,
-ezreen-

diriku  – (July 12, 2010 at 10:44 AM)  

nice blog =] dh final sem ke?

-ezreen-  – (July 12, 2010 at 5:17 PM)  

tenkiu~ :D final sem master..

muimui –   – (July 12, 2010 at 8:35 PM)  

"Tapi harap2 tak la sebab saya suka pergi kelas, dapat tengok2 orang"

OOOO! ni rupenye keje awk dlm klas...smpainye ati~

najib  – (July 13, 2010 at 12:16 AM)  

cantik blog ni,kiter ni baru jer belajar buat blog,nak belajar dari blog orsng lama.

Anonymous –   – (July 13, 2010 at 4:15 AM)  

nice,hopefully leh abiskn master dlm 3sem la ek...

-ezreen-  – (July 13, 2010 at 2:33 PM)  

muimui: eleyh, macam la x pernah buat kan~

najib: tenkiu~ lama2 cantek la ;D

anonymous: ameen ;)

muimui –   – (July 13, 2010 at 3:40 PM)  

eeeh~ sy tgk slide kt dpan aje @_@

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP