LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

award

Assalamualaikum (:

Dapat phone call semalam, dari SPS.
School of Graduate Studies UTM.
Ingat nak tanya tentang yuran konvo.
Nasib baik tak complain sebab dah lama bayar.

Rupa-rupanya dapat Best Student Award.
         * tak sangka
Masa dalam phone memang rasa gembira.
Tapi lepas tu macam dah tak rasa apa-apa.
Arwah ayah tak dapat tengok semua ni :')

But still, alhamdulillah.
Rezeki orang lain-lain.

Read more...

Hey, bayar saman on9 lebih mudah!

Assalamualaikum (:

Semalam pergi pos ofis.

Lamaaaaaaa sangat nak tunggu nombor. Orang bayar saman punye pasal! Eh lupe, saya pon baru nak bayar saman :"> Saman tahun 2007, tahun 2011 baru nak bayar. Isk ape nak jadi. Nak buat macam mana, surat apa pon tak bagi. Tapi akhirnya balik je tak bayar pon. Tak kuasa you nak tunggu berjam-jam. Baek bayar online... Haaa~ Kini semuanya lebih mudah dengan cimbclicks. Tapi kena charge extra 2 ringgit la.

So semalam dah settlekan bayar saman dengan yuran konvo sekali! Banyak duit keluar bulan ni. Duit masuknya tak ada. Haish..

..... Bila result interview nak keluar ni T_T

Read more...

Happy birtday to?

Assalamualaikum (:

Weekend lepas birthday saya. Cepat! Say......

Happy Birthday to Me!!

... yang keduabelas tahun. Eceh tipu! Patutnya terbalikkan dua dengan satu tu jadi duapuluhsatu tahun. Baru nampak logik sikit walaupon sebenarnya sudah duapuluhtiga tahun. Tiba-tiba malu, sebab tu gambar kicik :">

Okay yang sebenarnya birthday anak buah. Maaf, kek sudah comot-comot baru mahu ambil gambar. Sebelum tu sibuk makan. Tapi memang sedap la kek ni! Very the colourful :)

Konfius tak konfius tak mana satu yang 12, mane satu yang 21 plus plus

;p

Ehem ini iklan. Letak la gambar orang lain jugak. Nanti kata semua nak letak muka ni je =_="
This is birthday girl yang sudah hilang tudung dengan my big sis.

Ini pula anak buah saya yang comels. Orang lain sibuk prepare kat bawah pagi tu, korang rehat-rehat tengok tv kat atas yer. Ini tidak adil! Tapi jangan salah faham taw, orang yang ambil gambar ini bukan rehat-rehat, cuma naik sekejap nak ambil gambar. Taw~ Taw~

Akhir sekali, lepas majlis hari jadi ada buat tahlil untuk arwah ayah. Terima kasih yang sudi datang! Overall yang datang adalah pakcik makcik dan budak-budak kecik. Kesian Alisya takde kawan datang ;p Hadiah pon tak banyak. Pakcik makcik datang bagi duit je. Kaya la tu, dah tak boleh minta duit kat maksu!


ps: kenapa gambar-gambar tangkap pakai iphone ni blurr. Tak bagus! Kalau saya baik beli camera yang gambar lawa dari iphone ^_^

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP