LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Hari Sabtu yang indah

Assalamualaikum :)

Hari ni hari Sabtu, dan saya sedang................... berKERJA. Perasan tak, perasan tak, sekarang saya amat malas update blog. Balik kerja saya tertido. Ini bad habit. Sila jangan tiru. Nanti otak lembab tidur lepas asar. 40 hari nanti boleh jadi gila. Lepas tu dengar kata nanti jin geget *betul ke* Tak nak tidur dah la lepas ni...

Tapi kan....bila tak update blog lagi ramai orang follow. Mungkin orang lebih suka saya tak update blog kan? Kaaaan? Okay fine! Fine! Tak nak update dah~ konon-konon workaholic.

Next week masuk gaji kedua! Yeay! Memang saya akan mengabaikan kan blog lah next week ;p

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP