LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Masih ada yang kisah...

Tanpa kita sedari, sebenarnya sepanjang perjalanan hidup ini masih ramai yang ambil peduli tentang diri ini. Ramai yang menasihatkan to get away from this, that, her and him. Mungkin kerana muka ini dilahirkan innocent dan sering ditindas, ramai yang kasihan. Terima kasih semua. Because of that I became who I am now. Walaupon tidak sebaik mana, namun tidak lah terpesong sejauh mana.

Masih ingat lagi, sewaktu di MRSM, there's this one girl. Memang agak annoying, and one time I cried. Eh sebenarnya lebih one time kot, tapi sekali ni je yang macam teruk sikit. Berlari2 sambil nangis dari surau balik blok asrama. But in the end, masa nak habis form 5 she told me something, dia bukan apa buat I nanges semua, cakap benda2 yang menyakitkan hati, tapi sebenarnya nak bagi I kuat. Yer, dulu masa sekolah saya kememeh. Jalan pon pandang lantai je. Low self-esteem gila. Orang tanya sepatah, I jawab sepatah. Orang tanya dua patah, I still jawab sepatah. Orang tak tegur, lagi la jangan harap I nak tegur. Tapi alhamdulillah sekarang dah tak la macam tu. Maybe thanx to her too saya jadi lebih kuat dan tabah :)

Masa sekolah jugak la my ex-roomate ada nasihatkan something tentang my soon to be roomate at that time. Dan ayat dia macam ni, ***** tu nampak je baik, hati-hati taw. Waaahhh, mungkin risau takot saya ditindas lagi. But in the end, ***** tu okay je. Dan saya masih berkawan dengan dia lagi sampai sekarang. Kesian dia kena fitnah dulu2. Haha.

Start masuk Ekspress MARA-UTM, there's this one guy nasihatkan I jangan rapat sangat dengan roomate. Nanti terpengaruh. Thanx la for the advice, tapi sepanjang I kawan dengan roomate dulu tu rasa okay je. Baik je. Mungkin dia sosial sikit coz budak KL. Saya tak sosial, budak Selangor katekan~ But don't worry, saya tak mudah terpengaruh macam tu la. But thanx for the advice ;D

See, banyak yang ambil berat sebenarnya. So from now on, saya try tak akan sedih lagi kena tinggal ke apa, coz I know somewhere out there ada orang yang masih ambil kisah tentang saya. Look at the bright side people!

Hey, thanx for watching over me!~ ^_^


Photobucket




Oh by the way, I noticed that every week ada je someone dari German at my blog traffic. Macam stalker la~ But I think I know who you are. Ces, memang banyak silent reader rupanya blog ni. Ok dah malu. Nak tukar address blog sayang plak. Terpaksa la bertahan macam ni. Ahhhh blog ni tak privasi, and I had to live with it.

Yours Truly,
-ezreen-

Cinta Madu  – (July 25, 2010 at 12:15 AM)  

saya budak kl-selangor, macam mana? ;)

-ezreen-  – (July 25, 2010 at 12:34 AM)  

haish, susah tu azu.. jadi gedik2 kot ;P

muimui –   – (July 26, 2010 at 8:45 AM)  

ooo~ yg dari german tu je notice...dr kota bharu, perak xde plak... [-(

-ezreen-  – (July 26, 2010 at 11:59 AM)  

perasan la~ ade ke kota bharu, perak? bukan kelantan ke? nape tak tronoh, perak je..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP