LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Melaka here I come!~

ATmega32 board.. Atmega32 nye takde tapi nye..

Circuit LIGHT BRIGHTNESS DISPLAY yang tak siap lagi :D


Nak g Melaka!!!!!

Before tu nak cite pasal assignment yang baru td je present.. kene buat light brightness display using ATmega32 microcontroller.. mmg last minit punye keje la.. pkol 11.00am nak kene present, pkol 10.45am baru siap.. hehe.. nasib baek siap la jugak.. alhamdulillah~ kalau tak, tak taw la :)

Next week dah start final exam.. hari Isnin plak tu.. haih~ tapi kan, lps tu kan, lps exam ari Isnin tu kan, nak g Melaka.. hee~ :) bukan jalan2.. tapi interview tutor UTeM.. wish me luck k!

Ok la, nak kene sambung stadi.. jom2 stadi jom!!

Luv,
ez

Read more...

IELTS

Salam..

Lame dah tak update blog ni.. So today is just a quick update.. I'm too busy with assignments, tests, presentation and so on.. Another two weeks pulak dah start final exam.. Haish -_-" Okay, back to the main topic, arini nak cakap pasal IELTS (International English Language Testing System).. Baru je dapat result tadi.. Hehehehe :D

To my dear cosmates yang sebok tanye tadi.. Tadi tak bukak lagi.. Tatooot.. Ha3

Listening - 7.0
Reading - 7.0
Writing - 6.5
Speaking - 6.5

So the overall band.. Kirelah sendiri!! :P

Overall Band Score - 7.0

Alhamdulillah.. Tak expect pon result macam ni.. Rase terok je tyme listening.. Asyik mcm blurr2 je.. Kalau concentrate sure buleh dapat lebih ni.. Isk tamak pule.. Yang speaking pon same.. Ntah ape2 ntah dok ckp.. Rase intai2 sket aritu macam dpt 5.0 je.. Lenkali sape2 yg nak amek IELTS ni silalah pakai spek, boleh intai2 markah dgn jelas :P

Lepas ni kene hantar result ke Unimap.. Ohoho.. Tapi hatiku macam nak tunggu offer tutor laen dulu.. Mane univ2 laen ni.. Lambatnye panggil :'(

Oh well, mungkin dah ditakdirkan.. Kalau dapat univ laen alhamdulillah la.. Mane2 pon same.. Pengalaman.. Haha.. Ayat menyedapkan hati..

So kepade kawan2 yg nak amek IELTS ni nanti, takde la susah sgt.. Ececece.. Ayat berlagak pule ;P

Luv,
ez

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP