LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Wakey2~

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Pagi-pagi mesti sakit mata kena bangun awal pagi hantar anak saudara pergi sekolah. Pukul 7 pagi tepat memang dah banyak kereta, pakcik polis pon ramai kawal traffic. Pemandu beginner mcm sy ni yang selalu drive dalam UTM je memang terasa amat mencabar nak drive masa-masa macam ni. Kalau tak dulu pagi-pagi arwah ayah yg hantar pergi sekolah, sy nyenyak tidur dalam bilik T_T.. But its a good thing though, orang kata pagi-pagi ni murah rezeki. Badan pon rasa segar, then dapat menyelit makan breakfast panas-panas lagi.

Nasib baik drive kereta Honda mak, kalau drive kembara lagi lah susah nak selit-selit, macam terkedek-kedek je. Kembara sekarang dah kena parking kat belakang sebab kat depan dah fully occupied. Depan dah ada 4 kereta, kalau tambah jadi 5 memang stuck la. So in the end, kereta paling murah kena duduk belakang T_T

Pagi ni kena tinggal sorang-sorang dekat rumah. Abang dengan mak pergi settle kan banyak hal yang perlu di settle kan sejak arwah ayh meninggal. So tengah hari kena ambil anak saudara dari sekolah pula. Then nak singgah Tesco bayar bil and beli barang-barang untuk memasak. Semangat nak masak either fisherman's pie atau spagetti. Buat yang senang-senang je dulu sebab baru nak belajar masak cuti-cuti ni. Nanti kalau jadi baru boleh letak resipi kat sini ^_^

Adreena dah pandai lukis yuuu! Siapa entah ajar. Bagi crayon dengan buku sekali dia bagi balik dengan lukisan ni. Terkejut maksu, baru umur dua tahun. Baca A B C pon jadi A B C U G M Y, tengok-tengok dah pandai lukis orang ^_^


sarizal –   – (October 14, 2011 at 1:17 AM)  

mcm muke maksu!..(-_-)v

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP