LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Tips: Interview Motorola

Assalamualaikum.

Bukan la tips sangat pon actually. Disebabkan ramai yang emel tentang MOTO campus event ni, tanya interview pasal apa semua, tapi tak larat nak reply semuanya. I can only say that you must expect some technical questions. Kalau macam interview Shell ke, Sime Darby ke, biasanya takde tanya technical skills kan. But dont worry, rasanya mereka hanya akan tanya basic things based on position yang anda minta. Macam saya dulu ada dia lukis circuit dan suruh buat la kira-kira yang simple. But it depends on the interviewer too i guess. Interviewer dia pon agak banyak la juga. Ada yang suruh buat simple programming. Bagi siapa-siapa yang mechanical tu I tak tahu la.

Basically yang I nak cakap, you must expect some technical questions. Tapi tak tahu la kalau kali ni takde pula kan. So itu sahaja. Harap ini membantu sedikit tak sebanyak ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP