LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Iron Man 2 yang tak jadi ;(

Salam..

Huhurmmm.. nak cerita ape eh hari ni?? Haa semalam sebenarnya plan nak teman kan ada orang tu tengok iron man 2.. Tapi last2 tak jadi, kesian sangat.. Laen kali tengok dengan family ok.. Hehe.. Book tiket 11.45am, ingat sempat la naek komuter pkol 9 lebih.. Tengok2 tak sempat.. Jauh jugak kl-ang dengan kl ni rupanya..

Lebih2 lagi semalam hari pekerja.. Ramai la orang naek komuter tu, especially warga2 asing ni.. Isk mentang2 cuti, I jugak yang tak cukup nafas naek komuter tu.. Laen kali nak naek gerabak merah jambu la :) 45 minutes kot berdiri dalam komuter tu pakai high heels.. Mentang2 I nampak muda, tak nak bagi tempat duduk ke?? Awal2 kat klang ok lagi tak ramai orang, tapi last2 dah nak dekat KL Sentral tu haaaaahhh melekat dah muka ku kat tingkap komuter.. Seperti ikan sardin terhimpit2 dalam tin sardin.. Tak nak naek komuter masa public holiday lagi dah la.. Tak nak! Tak nak!

Lepas tu sampai KL Sentral dalam 10 lebih.. Top-up touch n go sume lepas tu naek LRT ke Taman Melati dalam 10.30am.. Sampai2 dah pkol 11 dah.. And then ada kereta hitam datang jemput pergi 1 Utama.. Memang dah tak sempat dah la.. Huhuhu.. Mintak maaf ye semua.. Rasa bersalah sebenarnya, tu yang monyok siket tu pusing2 OU.. Laen kali takmo ikot dah la, merajuk ni :D

Post kali ni takde gambar, x best je rasa.. Ada orang tu amek gambar curi2.. Nanti nak mintak la~

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (May 3, 2010 at 9:28 AM)  

ahah~ pegi OU ngan sape tuuuu? hehehe... iron man 2 tu agenda saje2 je...smpai ati majok :'(
kate besh jln2~ :-S

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP