LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

In loving memory.



Seeing this video makes me sad, walaupon character2 dalam tu sangat3 comel. Teringat kat kucing kesayangan, Cik Bon. *Btw, kena dengar dengan sound dia sekali, baru feeling*


In loving memory.

Maybe sebab jaga Cik Bon ni sejak dia lahir until his last breath, sangat3 sedih. That's why sayang lebih. He's a great cat, sangat baik dan pandai menggunakan toilet sebaik mungkin. Tak macam pet sekarang, merata2 je buang, suka geget2 kaki orang pula tu, geget balik karang~

.............. Kesian kat Cik Bon ni, kecil2 dah jadi anak yatim and lost his siblings semua at a very young age. Mama Cik Bon mati betul2 depan rumah dengan berlumuran darah. Tsk. Maybe kena langgar dengan gate automatic depan tu. Memang sangat tragis. Ingat lagi masa tu my bro suruh jaga Cik Bon jangan bagi dia keluar so that he does not see his mum dying. Sedih okay! Dah habis tanam baru bagi keluar. Tak nak bagi dia sedih, kan baru baby2 je lagi. Eventhough he's just a cat, tapi mesti ada persaan juga T_T

Lahir2 Cik Bon ada 4 adik beradik, the other 3 name Missy, Sabrina lagi seekor tak ingat dah. Semua nya dah takde, Missy (the cutest one) kena langgar lari depan rumah masa baby2 je lagi T_T Kejam siapa yang langgar. I will never forgive you! Sabrina pula hilang secara tiba2 pon masa baby2 je lagi. Lagi seekor I dont remember what happen. Sorry~

Actually Cik Bon ni sakit buah pinggang. Memang sangat malang nasibmu. Selalu je keluar masuk wad. Makanan pon kena bagi makanan kucing yang mahal2 punya tu. But its okay, sebab I think you're the best cat I ever had. Makan mahal2 pon takpe. 

But happy days never last long.....
Akhirnya, kau mati juga. You left me masa I kat UTM, tak dapat tengok for the last time. Dapat tahu pon sebab tengok status facebook my bro. Maybe its better that way, dari kau terseksa kan. May you rest in peace.


 And now you left us with Mini Bon, or can just call her Bonni (:

and


 MJ *anak angkat*

Eventhough muka kiut miut tapi suka geget2 kaki orang, patut la Adreena pon suka baling2 kau.

Hey, is it true happy days never last long? Hurm... Next pet nak bagi nama Miao, Pafu and Wafu la. Awwww sOoOo cute~ :')

Yours Truly ♥
-ezreen-

muimui –   – (May 19, 2010 at 11:44 AM)  

chumelnye~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP