LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Perfume baru untuk mu..

Wangiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii~


Kehadapan JDC 80 yang disayangi,

Mengada2 punya kereta, perfume sendiri pon tak dapat beli kena beli perfume kau. Dah la minta ganti minyak brake, tukar brake pad lagi. Tu belum servis kereta lagi, road tax pulak mati next month. Isk habis duet aku, eh eh mungkin bukan duit aku tapi duit parent aku. Dah la suruh aku melutut semata-mata nak pam tayar kau kan semalam. Ces ingat kau tu siapa?

Pergi spa je tak lagi, tunggu kau betul2 berlapuk sampai aku malu nak keluar dengan kau dah baru nak bawak pergi spa. Sampai di sini sahaja warkah kali ini.


Yours Truly ♥
-ezreen-

muimui –   – (May 18, 2010 at 2:07 PM)  

nape tibe2 jd gaye penulisan yg brutal...?
menakotknnyeeeee T_T

nana –   – (June 21, 2010 at 12:26 PM)  

ooo..ni la perfume lam kete u tu :O
tp haah la..brutal beb..wow!!

-ezreen-  – (June 21, 2010 at 12:52 PM)  

pengaruh nana brutal2 ni.. ahaks :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP