LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Saya wartawan separuh masa

Hai! Hai! Hai!


Alaaa silap reaksi muka -_-" .. Okay ni la sebenarnya gaya wartawan separuh masa yang kehabisan bateri camera mahal, jadi terpaksa menggunakan camera handphone murah aje untuk buat liputan di dalam toilet Senai Airport sempena perasmian Aero Mall hari ini :)

Semalam sebenarnya keluar dengan Nana temankan Elya buat kerja kat Senai Airport. Dalam 12.30am baru bertolak balik UTM, and last2 sampai dekat2 pukul 1 pagi. Nasib baik tak kena scan kad matrix dekat pakgad. Hehehee..*muka innocent macam ni mana mungkin pakgad nak suspicious kan :P*

Pagi ni masih rasa mengantuk2 je lagi, siap selsema lagi. Bila tak cukup tidur memang macam ni. Malam before nye pon siap tido dekat pukul 4 pagi semata2 baca journal tengok Gossip Girl. Mentang2 weekend, projek semua dilupakan. Isnin nanti la sambung balik, petang nanti pula mungkin nak merayau2 kat Jusco Tebrau atau melantak ayam penyet. Oooohhh sangat indahnya weekend :D

Eh haaa Nana! Nana!, I dah habis download semua sampai last episod. Ending tak best. Isk2. Kena tunggu season 4 pula lepas ni.

Yours Truly, 
-ezreen-

muimui –   – (May 24, 2010 at 8:56 AM)  

ooo~ lmbatnye tido~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP