LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Shrek 4!~ ;D

Still toO lazy untuk update blog sebenarnya, penat keluar jalan2 weekend ni tapi overall sangat best!!! Maybe sebab lama tak keluar jalan-jalan and asyik duduk memerap je dalam UTM ni. Bila dapat jalan2 jauh sikit rasa happy sangat sampai nak buat tanda seru ni banyak-banyak!!! <-- macam ni. Konon-konon nak tunjuk happy sangat-sangat lah!! :D

Semalam pon keluar lagi. Bertolak dari UTM pukul 3 petang, then balik dekat 12 tgh malam. Dekat 9 jam okay berjalan2, mana tak nye pakai crocs pon boleh melecet -_-" At first sebenarnya tujuan asal untuk ke Angsana je, tapi tiba2 melencong pula sampai Jusco Tebrau. Tak ingat siapa sebenarnya yang buat lencongan macam ni :) Sangat lama sebenarnya tak pergi JJ Tebrau ni, last masa degree dulu, lepas tu sepanjang master duduk pergi Jusco Taman U ni je ha. Mana tak nye terlebih excited dapat pergi semalam. Thanx Elya kerana sudi bawa kami (me and Nana) jalan2. Lain kali boleh la bawa kitorang ni pergi lagi. Hehehe


Agenda utama Elya mengambil gambar untuk menjeles kan Shima.. Isk2.. I tak join, just jadi model percuma :P


Shrek 4.. Best!! Walaupon masuk lambat sikit coz kena solat Maghrib dulu. Lepas tu ada budak kecik seat depan ni asyik berdiri atas kerusi. Dalam hati nak je cakap adik, taw la kecik, tapi faham2 la akak ni pendek -_-"


And last2 tak beli apa2 pon untuk diri sendiri, just a gift untuk birthday Adreena nanti. Shantek tak maksu balut? Hehehehe

Yours Truly,
-ezreen-

muimui –   – (May 25, 2010 at 8:58 AM)  

waaaa~ adiah ape tuuu? *_*

-ezreen-  – (May 25, 2010 at 1:55 PM)  

ada la~ kena tunggu hari birthday baru boleh bagi tahu :D

nana –   – (June 21, 2010 at 12:24 PM)  

a eh..sini pon ade gmba i..i like ;p

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP