LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Yelahh~ Nak pergi ni.. T_T

Okay tengah sedih sekarang ni sebab tu edit balik post sebelum ni. Semalam ada cakap nak balik univ esok kan, tapi sekarang tiba2 sedih tak nak balik. Tapi macam dah sangat lambat je nak tukar tiket. Nak tukar malam ni rasanya kaunter transnasional pon dah tutup, nak tukar esok tapi tiket ni esok pagi. Rasa takde harapan dah, terpaksa berhenti berharap. Esok balik UTM dengan sedih. Mungkin meleleh2 air mata dalam bas nanti konon macam nak pergi lama sangat T_T

Takpe lah Ezreen, duduk sana nanti boleh buat projek tu.Takde hantu lah nak kacau duduk sorang2. Huuhuuhuu

............ Sebenarnya hari tu beli tiket untuk esok sebab maklumlah kereta sekarang menumpang rumah orang. Ingat mereka nak pindah hujung minggu ni sebab tu berusaha jugak tabah kan diri balik esok ambil kereta. Tengok2 tak jadi, lambat lagi. Malangnya nasib, so weekend ni terpaksa habiskan masa memerapkan diri dalam bilik sambil berdiet. Sedih kan??

Walaupon semalam boleh lagi gembira tangkap2 gambar macam ni, tapi hari ni.... *speechless*


Bye2 bibi Adreena~ Maksu nak pergi dah. Tengok lah weekend ni, kalau rasa macam tak berapa betol sangat nak jalan2 sorang2 cari hadiah birthday Adreena. Huuu tak pernah lagi keluar merayau2 sorang2 :(

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (May 13, 2010 at 8:03 AM)  

bahaye la jln sorg2 :-S
mne buleh~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP