LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

UTM naik taraf RU?

Kita tunggu dan lihat.. Hahaaaa~ Tajuk bagi catchy siket.

Semalam sebenarnya masa masuk miting ada terdengar gosip2 sikit. Macam dengar sipi2 gitu orang cakap. Tapi tak tanya la in details. Siapalah daku nak join lecturer bergosip kan~ Apa2 pon kita tunggu Najib datang nanti untuk keputusan muktamad.

As for today, nak cakap saya nak balik rumah petang ni! Sekarang kan cuti sekolah, jadi ambil mood konon2 macam budak sekolah bercuti tapi dont worry sv, projek tetap di hati. So saya akan berada di Selangor sampai Isnin depan, and the next day Selasa akan bertolak ke Pahang sampai hari Jumaat. Jadi sila jangan rindu2 saya :D

............... okay takde idea dah nak cakap. Nak pergi lunch dulu. Beg pon tak kemas lagi, walaupon hanya bawa backpack. Later~ Next update, akan diupdate dari rumah.

Yours Truly,
-ezreen-

muimui –   – (June 9, 2010 at 7:54 AM)  

alaaaa....rindunyeee... :(

Tasbih Alam  – (June 10, 2010 at 10:22 AM)  
This comment has been removed by the author.
Tasbih Alam  – (June 10, 2010 at 10:23 AM)  

adapun tujuan saya adalah untuk membina rangkaian blogger..
Sekian lama saya mempelajar bagaimana membina blog.. kini sudah sampai masa saya membina rangkaian bersama-sama bloggeri hebat yang lain, serta mempelajari lebih banyak untuk menjadi blogger hebat seperti anda..
Di harap kita akan dapat saling mengunjungi antara satu sama lain bagi mengeratkan lagi persaudaraan serta mendapat menafaat daripadanya.. insya Allah

Sesungguhnya hujung jari yang menekan papan kekunci adalah lebih tajam dari mata pedang..

wassalam...
http:tasbih-alam.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP