LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Mandi manda dan lip lap lip lap

Nak tahu tak? Hari Khamis lepas kan, pergi mandi2 kat Desa Water Park dan i-City. Beeeeest~ Tak nak cakap ape2 la. Nak update gambar je hari ni. Sila get ready besar2 kan mata kerana gambar-gambar yang bakal anda saksikan...... ehem kurang jelas. Biasa lah~ Quality camera handset je, next time pergi mana2 dalam handbag mesti bawa camera ok. Penting tuuu. Kalau tak jadi la rupa macam bawah ni......

 Wassup yo! Cool la baby Adreena ni. *On the way ke Desa Water Park*


Selepas penat lelah swimming. Tak nampak sunburn pon kan, bahkan dua tona lebih cerah. Thank you photo editor! :D


i-City, Shah Alam. Cantik kan? Colourful gitu~ Walaupon 17 tahun duduk Shah Alam, and sekarang duduk Klang, but still baru je menjejak kan kaki kat sini. Siapa2 yang tak pernah pergi, sila lah pergi. But not to forget bila datang tu bawa sekali camera yang mahal2, jika tidak........... anda pasti menyesal jika kulit anda menjadi gelap lebih daripada yang sepatutnya :D


Setelah bersusah payah edit, ini lah hasilnya. Kalau tak lagi teruk ok~ Muka pon tak nampak. Sampai malu nak letak :P




Encik Panda ajak tangkap gambar sama-sama laks.. Peace! :)


On the way back. *Its snowing!.. duhh*

Isnin ni dah nak pulang ke UTM semula, terasa sekejap je kan duduk rumah. Next day nye akan bertolak ke Beserah, Pahang and maybe I don't bring my lappy along, so tak dapat nak online selama 4 hari. But will I survive? *wondering*

But not to worry, sila tunggu update seterusnya tentang percutian ke Pahang ni. Till then~ Bye2!!

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (June 23, 2010 at 1:06 AM)  

jelesnye ngan encik panda brcahaya tu... X-(

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP