LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Update dari Selangor.. weehee

Bila kat rumah ni rasa macam malas je nak online, lebih berminat kepada aktiviti tido. Yela, bila kat univ paling awal pon tido pkol 1. Kena la ganti balik masa2 tido yang terbuang tu. Semalam bertolak dari Johor pkol 10.30 pagi, tapi sampai rumah pkol 9 malam. Lama kan?? Pening2 dah kepala. Maybe sebab tu kot hari ni lebih banyak tido. First time okay drive kereta dari Johor ke Selangor. Heehee. Tapi tu bukan faktor penyebab perjalanan ambil masa sampai 10 jam *saya tak drive se-slow itu* Mula2 dari Larkin my mom drive sampai Yong Peng, lepas tu baru I take over. Awal2 masuk highway pon dah salah, pegi masuk 2nd link punye highway. Lepas tu singgah Seremban jap rumah auntie. And then singgah Damansara pon sesat lagi -_-"

 ****************

Actually exam habis hari Ahad hari tu. Lepas2 exam, terus ajak cosmate pergi Jusco. Ada nak beli something. Before tu pergi keluar kan duet kat ATM machine. Tengok2 resit, ooooohhhh alangkah bahagianya. Taw2 je KPT ni masukkan duet btol2 lepas exam habis. Dapat membeli-belah dengan gembira ;)

 Ni lunch kali kedua. Beli 4 hari tu. Dua belanja cosmate, satu saya punye, satu lagi jadi buah tangan.

Yang ni saya makan dua, yang lain jadi buah tangan.. Heehee

Balik tu terus packing2 barang nak bertolak pegi rumah auntie kat Larkin. Dalam pkol 5.30 baru siap packing semua. On the way tu pulak jalan jem, mesti sebab Jom Heboh kat Danga Bay tu. Isk. 45 minit okay stuck kat jem tu, dari Skudai nak ke Larkin je pon. Tapi ape2 pon nak ucapkan tahniah kepada diri sendiri sebab berjaya drive sorang2 ke JB tanpa menyesatkan diri.

Rase macam nak demam la. Nak tido awal ni ;) Good nite~

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (April 29, 2010 at 7:41 AM)  

Waaaah~ dh buleh drive kt highway~ hati2 taw bile driving tu... jgn lupe bc doa ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP