LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Petua menguruskan badan :P

Memandangkan baru lepas habis exam pagi tadi dan next exam 5 hari lagi, maka banyak masa nak update blog baca buku. Alhamdulillah exam tadi okay. Harap2 result pon okay la. So disebabkan hari ni hari baik, mood baik, oh ya dan markah exam hari tu dapat naik 5 markah :P, jadi nak bagi petua untuk badan kurus. Macam la diri ini kurus sangat kan, tapi takpe nak bagi jugak. Sebab ni info baru dapat masa makan malam kat cafe semalam. Jadi nak share2~

****sedang menikmati nasi putih sup ayam dan tiba2 termakan something.. keluarkan balik letak tepi, nasib baik takde orang pandang :))****

J: Kenapa tak makan bawang putih tu? Kalau nak kurus makan bawang putih la.

E: Eh tu bukan bawang putih la, tak sedap.. Halia kot.. (dengan muka confident) Eh aku makan bawang putih la, tapi tak kurus pon :(

J: Ko tak kurus ke? *buat muka pelik2*

E: Tak :D *buat muka bangga pulak*

****J cedok2 sup ayam ku (ala2 seperti sup mu sup ku jua) lalu terjumpa bawang putih ****

J: Haaaaaah! Ni bawang putih.. Makan la..

E: *pelik dan konfius lalu berfikir seketika lama*

E: Eh rasanya yang tadi tu bawang putih la. Silap2, aku tak makan bawang putih. Tapi aku makan bawang besar. Konfius la tadi, bawang besar pon kan macam putih2.. :"> (Oh malu, ayat cover malu semata-mata)

J: ...... (-_____-)" Hah makan la, baru ko terasa kurus kot nanti..

E: 8%^t57r8q2**)^34.... tak nak la, aku dah kurus..

So info baru kan tu, jadi sesiapa yang nak menguruskan badan tu sila lah makan bawang besar putih banyak2. Nanti kalau ada petua2 baru lagi saya update lagi. Heehee.

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (April 20, 2010 at 8:14 AM)  

bkan mkn bwng putih nnti jd putih keee? pstu bwng besar jd besar, bwng kecik jd kecik~ mne ade bwng kurus~ hehehehe :D

-ezreen-  – (April 20, 2010 at 1:47 PM)  

tips ni memang dedicate untuk awak..haha :P

»£ã£á¯M¡§§♥ú«  – (April 22, 2010 at 12:24 PM)  

salamz! singgah japs...hehehe

betoi kew mkn bwg putih leh kuwus neh? adehla!adehla... xtahan baunyer lps mkn. huhuhu...cmnew neh? hehehe

-ezreen-  – (April 22, 2010 at 7:32 PM)  

btooooool... kot ;P
maybe bole try ganti dgn garlic bread..sedap siket..

»£ã£á¯M¡§§♥ú«  – (April 25, 2010 at 11:19 PM)  

a'ah betoi jgk tuh...pandai lew cik ezreen neh...hehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP