LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Top keee?

This post is specially dedicated to Fadilah Diyana. Yeay thanks sebab sudi bagi anugerah top blogger award! Tenkiu3. Eventhough your post 29 March tapi I baru perasan dapat award. Minta maaf sangat2, blog awak takde feed la. Tak dapat taw latest update. Anyway thank you very much! Meh nak cerita sikit. Fadilah ni kawan I masa sekolah rendah, and sekolah menengah pon sama until form 3 masa kat Shah Alam dulu. Lepas tu I pindah masuk MRSM terus lost cantact. Sekarang I dah tak duduk Shah Alam, pindah Klang. Suddenly terjumpa blog awak.. kira jejak kasih la ni kan~ Nanti kite jumpa lagi taw!


Now nak past this award kepada sesiapa sahaja yang sudi baca blog tak seberapa ni :"> I just noticed follower dah bertambah. Thankx alot!

Esok I ada exam sebenarnya, sempat lagi update blog kan? Isk2. Rehat2 sebentar, rasa macam dah tepu otak stadi. Please pray for me k~

Lots of love,
-ezreen-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP