LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Wedding invitation

Hello people!~ :)

 

Ok la, this is not wedding invitation actually, sebenarnya jemputan ke dinner kolej. So sape2 yang duduk kolej * dan kolej * jemput la datang malam ni~ Yang dah bayar sahaja taw, yang tak bayar jemput la jangan datang. Saya takpe, sebab saya VIP jadi tak perlu bayar. Sila jangan jeles :D

Baru balik dari jumpa supervisor project ni. Banyak nye kerja! Next week kena tunjuk progress, ada test lagi, assignment lagi, ahad ni kena ganti pengetua pegi dinner kolej * pulak. Cepat2 la final exam, tak sabar nak tamat kan sem ni. Maybe cuti semester kali ni kena la stay UTM siapkan projek :'(

Meeting dengan sv tadi pon macam mengejut je. Last night cakap nak jumpa petang, so tadi bangun tengok handset (ni memang perkara 1st kena cek lepas bangun tido), my sv mesej sila jumpe pkol ** la pulak. Setengah jam lagi kot! Berlari2 mandi, caj bateri laptop la and macam2 lagi. So I was late dekat 20 minit kot.. Hehe

Nak buat macam mane kan, malam tadi pon balik bilik around 12.30 am. Kena pantau JKM buat rehearsal dinner. Sangat berterabur ok! Dengan band nye nyanyi, eeeewww sangat la tak terkata sedapnye. Baru dapat mesej kena pegi tengok rehearsal petang ni pule -_-"
Got to end this here...

Lots of love,
-ezreen-


muimui –   – (March 8, 2010 at 10:07 AM)  

jelesnye! alaaa...x blk ke cuti sem nnti? T_T

-ezreen-  – (March 10, 2010 at 1:47 PM)  

balik~ balik senyap2.. ehehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP