LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Bored? Naaaaaahhh~

Hello people~ :)

My mom just called and ask me tak bosan ke weekend2 duduk bilik je? And I replied, takde la mane ade bosan. Best je :D Okay sebenarnye saya bosan! Hehehehe.. Takde niat menipu di situ, just maen2. My weekend is just so lame. Walaupon assignment banyak and presentation projek next Monday, namun terase malas untuk buat ape2. Sila jangan contohi saya ok! But oh well, atleast assignment semua saya buat jugak. Takde la tak hantar, and I'm not copying others.





Okay there is no reason for this post. Takde motif. Saje mahu mengupdate blog and see the response. Hehe. Disebabkan saya sungguh dan amat free sekali weekend ni, I managed to take a picture view from my room. Kat UTM ni la~ To be specific k9.

You see the problem with students nowadays? Masing2 ada kereta tapi tak reti parking masuk line. Its not like anda bawa bas sekolah. Petak parking tu dah terlebih besar pon kot~ Next time sila lah contohi kembara hijau itu. Siapela agaknye tuannye kan, sungguh tere parking (*_*)


**Okay, harap2 lepas ni tiada kesan calar2 pada kereta hijau itu pule. I can see u from up here..Hehe**

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (March 1, 2010 at 7:53 AM)  

haaaa~ mak awk mcm nk pnggil blk stiap kali cuti tuu~ ade mksud trsirat tanye mcm tu...

-ezreen-  – (March 5, 2010 at 2:32 PM)  

yekee..mak saya suruh jalan2 la..shopping mungkin?? hehe

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP