LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Oh happy day!

Hello people!~ :D

Waaaaaaaahhhhhhhhh!!!

 Pelakon tambahan semata2. My niece, Alisya and Adreena :)

Gembira sangat hari ni dapat lihat nombor2. Hehehehe. So sebenarnya pagi tadi bangun2 ingat nak topup kredit handset coz dah expired. Then bukak la cimbclicks. Saya canggih dah sekarang, tak maen dah beli2 topup kat kedai ni. Hehe. Then suddenly terpandang account balance. Waaaaaaaaaaaa!~ Duet dah masok la! Banyak2 ($_$). Mata duitan jap di situ. So I guess tu duet dari UT*M for 3 months la kot. Nak tunggu duet dari KPT pulak la. Hehe. Cepat la~ Cepat la~ Cepat masuk, cepat la siket saya stadi. Tapi minggu ni ada test and busy nak buat projek master sume, tak dapat la nak celebrate. Takpe2 kita postpone untuk next week.

Jom stadi jom! 
**Mood gembira nak stadi. Cepat2! Before mood ni hilang :P**

Lots of love,
-ezreen-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP