LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Thank you all!~

Salam..

Actually ingat nak post ni semalam, tapi terlalu busy stadi pulak. Heheh. Konon2 nye la..

Akhir2 ni hanya cimbclicks je yang selalu buat saya gembira. Kenapa? Yeaaaayyyy! Sebab elaun sudah masuk lg.. Thank you UTeM!

And then satu lagi berita gembira semalam.. A letter from MARA cakap hutang RM0.00.. Yeaaaayyyy! Jimat duet lagi.. Thank you MARA!

Ada lagi berita gembira tak hari ni? Tak nak berita sedih.. Esok saya ada test, please pray for me ok.. Lepas tu nak balik rumah.. Yeaaaayyyyy! Tak nak tengok buku!


Last skali nak wish Thank you all!!!! kepada sesiapa sahaja :)

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (March 30, 2010 at 10:04 PM)  

yeaaaaay~ ur welcome~ hehehehe :D

-ezreen-  – (April 7, 2010 at 7:54 PM)  

eh?? rasenye tak pernah bagi nafkhah lagi :P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP