LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Oh hi!

Assalamualaikum.

and Hi!

Sangat lama dah tak buka blog. Selalu blogwalking sahaja. Maklumlah dah bekerja dan berumah tangga. Hahaha.

Tapi kenapa hari ni semangat buat post?

............ Sebab baru lepas tengok earnings nuffnang. Jadi bersemangat semula! Tapi selalunya hanya hangat-hangat tahi ayam semangatnya.

Btw, ramai yang tanya through blog ni macam mana nak apply jadi pensyarah? Dan sangat sorry kalau ada yang saya tak sempat reply sebab terlalu busy dengan kerja, research, kerja rumah dan sebagainya. Apa kata jika ada sebarang pertanyaan kita wechat sahaja lepas ni. Guna ID ni: ezreenfarina. Kenapa wechat? Sebab lebih selamat. Whatsapp kena bagi no henfon pula. Tak privacy kehidupan nanti. Hehe.

Oh ya.. sekarang mood sambung PhD membuak-buak. Harap bukan hangat-hangat tahi ayam juga. Haha. Walaupon expected sambung study tahun depan, tapi sangat bersemangat. Tapi nampaknya target bergelar Dr. sebelum umur 30 tahun macam tak kesampaian. Mungkin 31 tahun boleh. Haha..

Baiklah, itu sahaja. Kena sambung kerja. Oh life!

Maaf ayat BM skema kerana sudah lama tak mengarang. Diri juga lebih matang. Perlu tunjuk contoh yang baik buat pelajar2 ;p

Regards,
ezreen

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP