LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

saya sangat malu hari ini.. esok mungkin malu lagi..

Assalamualaikum (:

Saya kat ofis, baru lepas present projek master. Fiuh~ Ingat dah kerja tak payah present dah. Sekali tengok haaaa lagi teruk. Dulu present master 2 panel je. Ni sampai 20 panel. Present dekat lecturer-lecturer FKE semuanya -_-"

Soalan pon lagi banyak dari present master.

Hukhukhuk. Mentang-mentang gue first time present kat lecturer-lecturer sini, mengajar pon tak lagi. Ceys mesti jadi bahan lepas ni. Takpe2, tengok korang present macam mana pulak kan.

Lepas ni nak rehat-rehat tido-tido. Minggu ni banyak gila kerja. Semalam jaga exam malam, habis 10.30. Sampai rumah dah nak dekat pukul 11 malam. Last-last makan malam pukul 11.30. Nak prepare presentation untuk hari ni memang dah tak larat la. Hari-hari bangun pukul 6. Tidur pukul 12 lebih. Memang la tak cukup tidur kan :'(

Mulai esok nak ganti tidur!

muimui –   – (April 28, 2011 at 10:16 AM)  

x ckup beauty sleep ke? cmne ni? :-S

Anonymous –   – (April 28, 2011 at 9:59 PM)  

diorg tanya sebab diorg tak tahu.... so ini bermakna awk lagi tahu diorg.. kalau tak diorg takkan tanya... hhmm.. takpelah anggap persediaan jadi lect.. jadi lect kelas mesti lagi ramai.. zaman belajar mesti sekelas 200 org...

-ezreen-  – (May 21, 2011 at 10:43 AM)  

uish.. biasa kelas takde la sampai 200 orang.. maybe 60 je kot ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP