LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

hai, this is my card...

Assalamualaikum =)

Kad nama saya sudah siap! Siapa nak, bayar singgit okeh walaupon saya buat dapat free sebenarnya ;p




Sukeeeee~ Walaupon sebenarnya tak tahu nak bagi siapa. Simpan untuk diri sendiri je la ^_^

Ouh btw, next semester saya kena mengajar subjek instrumentation and measurement. Subjek first year tu. Kena ingat balik subjek yang dah 5 tahun lepas -_-" Tapi nasib baik macam ok la. Less calculation, more to theory. Hahaha. Budak first year pulak tu. Confirm adik-adik. Tak kan ada student first year sama umur plak kan. Mesti baik-baik. Kalau baru first year dah teruk perangai tak tahu nak kata ape la.

Okay itu sahaja. Saya busy ni. Baibai!

muimui –   – (April 29, 2011 at 11:38 AM)  

sume org bc blog awk dh dpt taw nombo enset awk... -_-"

Btw...sy nk satu!!!

-ezreen-  – (April 29, 2011 at 2:34 PM)  

ops tak perasan.. jgn call sy okeh.. hehe.. untuk awk murah sikit, satu 2 ringgit je..

muimui –   – (April 29, 2011 at 6:30 PM)  

ooOooo...smpai ati mmpermaenkn nasihat sy...

Anonymous –   – (June 14, 2011 at 1:34 AM)  

http://www.utem.edu.my/fke/index.php?option=com_contact&task=view&contact_id=209&Itemid=94

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP