LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Blogger stats

Assalamualaikum.

Pernah dengar tak tentang blogger stats ni? Baru-baru ni buka blogger dan perasan ada function baru. Menarik~ So lepas ni boleh la tengok-tengok, siapa stalker dan silent reader blog anda.

^_^


Fokus pada yang tengah-tengah tu okay. Bukan pada tab yang atas, mahupun yang bawah. Yang buka blog-blog kawin tu bukan saya taw. Mesti ada orang lain yang buka ni.. Heeheehee ;p Yang main ym tu pon bukan saya.

Tengok~ Post paling banyak pageviews adalah tentang sopan santun. Memang bagus-bagus semua reader blog ni. Selain itu, ucapan terima kasih ditujukan khas kepada Cik Rehan kerana telah menyumbangkan traffic yang paling banyak sepanjang pembukaan blog ini! Tahniah2~


Oooooo banyak juga stalker dari facebook rupanya. Senyap-senyap je kan..... Tengok tu, dah pandai-pandai search terus blog ni. Terasa femes walaupon ada 3 je ;D Gambar luaran farina ni apa pula? Isk. Tercemar nama bila ada artis nama sama =.="


Yang ni, konon-konon femes la sangat eh bila satu dunia view ^_^


Yang ini pula statistik untuk minggu ni. Lepas ni nak letak sajak-sajak je la. Tapi kena tunggu mood sedih betul-betul, baru dapat mengarang sajak. Macam best pula ;p

Yours Truly,

muimui –   – (November 4, 2010 at 10:59 AM)  

bkan muimui ke plg byk... :(

rehan syazwani  – (November 4, 2010 at 11:16 AM)  

alamak kantoi pulak i peminat u. ;p
btw slamat mengarang sajak lg ye. :)

-ezreen-  – (November 4, 2010 at 6:05 PM)  

muimui: dari zambia macam siket je.. heeheehee ;p

rehan: isk u minat kat i? nanti abg anas u nak letak mane? ahahaha.. (nanti muimui prasan)

oh ada jugak peminat puisi i~ nanti2 la, i buat buku terus.. kompilasi puisi2 by ezreen farina

^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP