LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

The call?

Assalamualaikum.

Got a phone call today and........... Teheehee. Dah dah tak nak speaking. Petang tadi tengah sedap tidur handset berbunyi kemudian angkat dalam keadaan separuh sedar.

Nana: Ez, Dr. ***** suruh call dia sekarang.
Me: Hah?Kenapa?
Nana: Tak tahu.

Terus bangun segar-segar dalam keadaan cemas. Pasal final exam ke. Baru je nak rehat-rehat lepas exam habis =_="

Me: Assalamualaikum Dr. Saya Ezreen. Tadi Suzanna suruh call. (Sopan kan? sopan kan?)
Lctrr: Oh hah Ezreen, what happen to your final?!!
Me: Eh kenape?
Lctrr: Boleh buat tak?
Me: Err erm saya rasa macam boleh je. (Dalam hati rasa carry mark semua dah okay. Confident ;p)
Lctrr: Betul? Tu la, macam mana ni ............ fullmark ni. Awak belajar mana eh dulu?
Me: Eh yeke? 
Lctrr: Betul, saya tengok banyak kali nak cari salah awak tapi takde juga.
Me: Eh Dr tak payah la cari dah kalau macam tu ;p
Lctrr: Bagus eh, awak dengar la saya mengajar dalam kelas.
Me: Erm aah saya memang concentrate dalam kelas (Layan kan aje =_=")
Lctrr: Ouh bagus-bagus.
Me: Eh Dr nak bagi saya hadiah ke ni suruh call?
Lctrr: Eh patut nya awak la yang kena belanja sebab saya bagi awak fullmark ni. Okay yer, belanja hari Isnin nanti boleh?
Me: Eh err err  
Lctrr: Boleh?
Me: Err boleh kalau Dr nak :|
Lctrr: Bole eh isnin
*terus letak phone* 
*Tak sempat cakap okay ke tak terus letak phone, saje je kan lecturer ni. Mempermain-main kan hati ku.*

Sampai sekarang tertanya-tanya lecturer ni betul ke suruh belanja atau main-main. Haish~ So petang tadi keluar result final. Tak sampai 5 hari dah tahu result. Nasib baik result pon alhamdulillah (:

Terima kasih kepada semua yang mendoakan. Tunggu lagi dua result dengan result projek.

Lepas habis exam yang dapat fullmark. Tak sangka you~~~~~ 

(^_^)

Yours Truly,

muimui –   – (December 2, 2010 at 11:36 PM)  

eh...tu gmbar lecturer yg fishy tu ke? suspiciousnye muke die....

Aliff  – (March 30, 2011 at 3:57 PM)  

Wah, Amar ada sekali
Dr Fuad pon ada......nice pic

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP