LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Balik kampung~ Eh tak tak, balik bandar :D

"You have been through a major drama right now, so you have to be tough. You have to trust yourself. Forget all the pain and moment that will make you sad or feeling sorry for yourself. This is time for you to walk ahead and don't turn back. Grow up, stop crying."
Sedey nyeeeeeee.. Sedey nak balik beraya. Eh bukan, sedih test tadi tak dapat jawab dengan jaya nya. Hilang sudah mood balik rumah esok. Sedih yang teramat sangat bila buat stupid mistake. Eh tak tak, saya tak stupid. Careless mistake je sebenarnya. Tengok~ Sedih sampai tak berapa betul ni. But I have done my best and saya stadi taw, bukannya tak study. Just serahkan segalanya pada Allah dan tawakkal sahaja. Tunggu result lepas cuti raya nanti ok :(

.......... Tak taw la, bila tiap kali tak dapat jawab test DENGAN JAYA NYA akan rasa really frust. Tapi bukan la frust macam nak bunuh diri tu, tak tak. Bawah sikit dari tu. Normal ke? Ada ke orang tak dapat jawab test DENGAN JAYA NYA rasa happy je? Bahagia nya hidup macam tu. Saya pon nak jugak, jom la share2 rahsia ketakjayaan anda. Saya capslock kan DENGAN JAYA NYA sebab nak tekan kan, saya bukan tak dapat jawab test, cuma tak dapat jawab DENGAN JAYA NYA. Faham? Soalan 1 insyaAllah okay. Cuma soalan 2 saya tercareless and last minit baru sedar diri dari khayalan yang saya berjaya buat dengan jayanya. Tapi khayalan hanya tinggal khayalan. Akhirnya, saya tinggalkan nota kecil di sudut kiri kertas test tadi buat lecturer. Huhuhu..

Dulu ada dengar bicara ilmu kat kolej, lecturer kata budak ex-mrsm ni bila masuk univ tak dapat A dia akan frust memanjang. Betul ke? Saya pon baru sedar, memang selama ni betul! Bagi saya la, orang lain saya tak tahu la. Kenapa ini terjadi? Alangkah best nya kalau Phd boleh buat kajian pasal ni je. Ni tak, kena kajian-kajian elektrik jugak -_-"

Buat kawan-kawan di UTM. Yang nama takde tu jangan sedih-sedih ok ^_^

Yours Truly,


muimui –   – (September 2, 2010 at 2:33 PM)  

sy punye xde ke...? :'(

sarizal –   – (September 7, 2010 at 1:34 AM)  

ceyss,nama sy xtergolong dlm envelope..~..sedey.hakhak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP