LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Steamboat n Grill

Salam..

Hari ni keluar makan-makan dengan cosmate master kat Mount Austin sempena last semester. Menu utama adalah steamboat dan grill. Sedap~ Since buffet style, so boleh la ambil apa sahaja selagi boleh telan. But make sure kena habiskan, kalau tak kena bayar lebih. Overall nak komen the food okay la dan harganya berpatutan, tak la semahal Seoul Garden tu. Yang grill punya sangat sedap, tapi yang untuk boil biasa2 je. So kepada student2 UTM tu, yang mencari tempat makan baru boleh la cuba kat sini ;)

Kawan-kawan dari degree ;D

Maen masak-masak yuk! ^_^

Thanks to Roy (berbaju hijau) selaku pihak penganjur~ ;)

Bad and Shamsul

Slurrrrp~ Hek2. Kenyang dah ni ;P

Yours Truly,
-ezreen-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP