LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Ramadhan al-Mubarak

Salam semua~

Puasa tak hari ni? Pergi terawih tak semalam? Haaa pergi jangan tak pergi. Dah beli makanan berbuka puasa tak kat bazar? Yang ni mesti semua orang semangat. Tak yah suruh pon mesti laju je pergi. Kan kaaaan? Ouh sekarang ni saya kat rumah. Hohoho, jangan jeles2, jangan dengki2. Kan bulan puasa ni. Mekasih Johor sebab bagi cuti Awal Ramadhan. Sempat lagi saya balik rumah seminggu~

Dikesempatan ini saya ingin ucapkan selamat menyambut ramadhan al-mubarak kepada semua. Semoga dapat meniti hari-hari dengan penuh kesabaran dalam menikmati keberkatan bulan puasa~ (:
Semalam dapat banyak jugak sms wish2 tu. Thank you semua!~ Tapi tak dapat reply sebab kredit tinggal siket. Hehehe. Sy wish kat sini je la eh eh? Senang lagi berteknologi. Cepat dan free *sebab pakai streamyx rumah*



....Kali ni menggayakan baju konvo merangkap baju raya tahun lepas ^_^....

Yours Truly,
-ezreen-

sarizal –   – (August 16, 2010 at 9:34 AM)  

a little cute..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP