LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Tema raya!

:)
;)
:D

Okay semalam actually kitorang plan keluar jalan-jalan mencari baju raya! So before pergi tu sempat berfikir sejenak sambil memandang locker. Heehee. Tema warna apa eh tahun ni? Kalau pink memang dah terlalu banyak la. Tshirt pergi kelas pon rasa nya dah majoriti pink. Hari-hari pon pakai tudung pink. Rasanya memang sesuai pakai pink, tapi sesekali nak tukar citarasa. Biru pon dah ada, hijau pon dah ada. In the end setelah berfikir buat kesekian kali nya, akhirnya decide sama ada merah atau kuning. Haha sungguh striking. Warna bendera Selangor ni ^_^. Bak kata syima dulu-dulu, raya-raya kena la striking ;P

Sebenarnya kitorang memang dah plan nak pergi cari First Lady. Siap tengok google map lagi sebelum pergi. Nak buat macam mana kan, masing-masing takde gps. Huhu. Akhirnya berjaya sampai tanpa sesat. Yeayh! Well, sebenarnya ada sekali je la salah belok, tapi sebenarnya dah nak sampai pon. So kiranya tak sesat la, sebab kami memang hebat! Sampai-sampai je dah nampak macam-macam. Aaaaaaaaa banyak nye baju raya, sampin raya, songkok raya, brooch raya, kuih raya dan apa-apa je la yang raya. Ouh susah nak pilih la macam ni. Eh2 lupa nak cakap kat mana ni kan, actually ni kat Plaza Kotaraya, JB. Dekat je dengan City Square dan Persada. Nak spesifik lagi kat sebelah Putri Pacific. Memang tak kan sesat la, sebab ada signboard bagai.

Okay, setelah berpusing-pusing window shopping untuk beberapa minit, so last-last decide pilih warna merah. Nak cari baju kuning yang menarik tak jumpa-jumpa. Tapi takpe, saya still happy ^_^

:)
;)
:D

Dah sama warna dengan langsir kolej plak dah -_-"

Yours Truly,
-ezreen-

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP