LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Hoooliday!~


Takde mood la~ Nak buat assignment tak reti, nak buat projek pon tak reti. Sangat tough semester kali ni -_-"

Next week nak balik rumah. Weehee cuti seminggu! Tapi dah dapat rasekan cuti kali ni sangat busy. So many things to do. Mari kita listkan..

1) Ni haaa atas tu. Nampak tak? Borang2 fellow dgn SLAB dah dapat. Busy la nanti nak isi.
2) Buat medical checkup lg. Kena buat kat hospital kerajaan/ hospital universiti. Berjanggut la macam ni nak tunggu turn.
3) Sape2 nak jadi penjamin saya? Meh la, saya bagi borang nak isi :)
 4) Cari saksi (Ni paling leceh! Kena angkut semua orang semata2 nak sign je)
5) Matikan setem.
6) Pos sume benda, dan tunggu duet masok. Heehee~ Part ni paling suke.
7) Projek..projek.. dan projek!
8) Slide prsentation seminar kene siapkan.
9) Assignment AI yang tak reti ni.
10) Study untuk TEST!!!!!!

Tutup mata *_*

**OooOOoohh..Dah dapat bayangkan cuti yang tak best**



muimui –   – (February 6, 2010 at 11:03 PM)  

waaaaaa~ erm...erm...slamat maju jaye~ moga Allah permudahkn...ameen..

saje tanye :) –   – (February 7, 2010 at 1:22 PM)  

Hello. Saya cuma silent reader. Tahniah atas kelulusan KPT scholarship awak..

Saya nak tanya, dalam surat KPT under "KURSUS" tu ..sama tak dengan surat daripada university u? dia tally x?

Saya ada problem sikit tentang tu..hopefully all goes well :)

-ezreen-  – (February 7, 2010 at 2:23 PM)  

saya punye same :)

call kpt la kalau ad ape2 prob.. thanx!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP