LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

I'm busy

Salam..

Sekarang telah memasuki fasa busy~ Yeayh saya busy! Busy sgt! Tak tipu ni. Jadi jangan kacau ok~ Tapi akhir2 ni rasa macam my life is becoming better. Mungkin sebab terlalu busy dan tak perlu amek kesah hal2 remeh temeh yang menyakitkan hati :) <-- good mood la ni kunun.

Nak taw lagi tak kenapa saya good mood? Sebab semalam call KPT, and dapat taw surat tawaran SLAB dah dihantar ke UTeM pakai poslaju. Heheh. Mesti akak tu pon dah tension orang asyik call die, siap nak cakap lagi pakai poslaju. Yeay, selesai satu masalah di situ. Alhamdulillah~ Orang2 kat rumah tu sila tunggu surat saya ye!

Weekend ni banyak benda kena buat. (1) Assignment yang banyak ni, tak brape faham pulak tu..(2) projek master ni lagi, ada foreigner ni pulak asyik suruh ajar, isk projek sendiri pon tak jadi cemane nak ajar, emo la macam ni, nasib baek tgh good mood .. (3) next week dah stat banyak test lagi.. hiuh~ (4) Ouh tak dilupakan juga tugas pembantu felo. First task kene design poster untuk pertandingan cadangan nama baru Kolej 9. Tak taw saya boleh masuk tak contest ni, agak2 tukar jadi Kolej Ezreen Farina (KEF) kan best *_* Unik~

Eh eh lupe plak saya busy, kene stop dah ni. Nak tido. Esok la membusykan diri lagi.

Later~

Lots of love,
-ezreen-

**Pssstt.. My current Nuffnang earnings is RM0.25. Eheh, sedeynye -_-" RM49.75 before I get paid! Kamon2 sila klik iklan nuff tu ok**

muimui –   – (January 23, 2010 at 12:07 PM)  

kesiannye trpakse busy2..jgn moody2 taw bile busy tu... :-S
waaaaa~ beshnye name kolej begitu...sy sokong! \o/

-ezreen-  – (January 23, 2010 at 12:55 PM)  

eeehhh cepat je mengomen.. -_-"

muimui –   – (January 24, 2010 at 10:36 AM)  

musti la cpat~ :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP