LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

First update in 2010

Weekend update!!

Minggu ni buat ape eh? As usual pegi kelas, balik kelas, makan, tido dan etc. And sekarang tgh minum milo depan laptop. Lame tak buat milo sendiri ni. Rasenye? Hurmmm mestila rase milo 3 in1 :)

Hari khamis aritu ada interview pembantu felo kolej 9. Ok la kot. Kalau dapat, dapat. Kalau tak saya tak kesah. Dah dapat sms dah kene bawa sijil on that day, tapi tgk2 tertinggal. Nasib baek interview biase je, kalau interview keje buat perangai macam ni tak taw la ape nak jadi -_-"

Mase tgh tnggu nak interview dapat call dari OUM. At first blurr OUM ni ape eh? Panggil interview on 10 Jan. Dengan konfidennya tolak cakap dah sambung blaja. Dah letak phone baru igt, ouh Open University Malaysia. He3

Then semalam busy faks2 surat tolak bajet mini ke KPT and surat tolak SLTPA UniMAP. Kalau pos kate tak sampai, hah kan senang faks terus. Harap2 cepat settle benda ni, cepat siket dapat duet, dan lagi semangat nak blaja. Kan bagus~ Heehee :) Alhamdulillah KPT tak rejek yang UTeM punye, just nak confirmation dari UniMAP yang saya dah tolak. Ouh thank you2!!

Finally, nak cakap saya balik next week!! Kalau takde ape2 hal yang menghalang la. Tiket pon tak beli lagi ni.


Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (January 10, 2010 at 1:04 AM)  

nk siket milooooo~
OoooOO...minom milo dpan lappy, tp x wish gud mornim pon... :(

muimui –   – (January 10, 2010 at 1:04 AM)  

nk siket milooooo~
OoooOO...minom milo dpan lappy, tp x wish gud mornim pon... :(

muimui –   – (January 10, 2010 at 1:04 AM)  

nk siket milooooo~
OoooOO...minom milo dpan lappy, tp x wish gud mornim pon... :(

-ezreen-  – (January 11, 2010 at 9:03 PM)  

byknyee..x sedap milo fuze ni..next time beli milo oligo~ :D

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP