LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

[[gastric]]

Nak taw tak! Nak taw tak! Tadi kan, saye muntah kat cafe. Nasib baek sempat masuk toilet. Kalau tak mesti saye femes dari skrg yang mmg femes pon :"> Nak2 tyme peak hour org pegi lunch kan. Mmg la penuh cafe tu. Tak terbayangkan kefemesan saye nanti kalau tak sempat pegi toilet.

Semua ni sebab tajuk di atas, 'gastric'. Bangun2 pagi saye dah sakit perut and mcm loya2 je. Pkol 10 pg saye dah mule mencari2 nasi. Tu la smlm dgn smlm smlm tak nak makan nasi, arini tercari2. Tapi cari2 nasi kat bilik takde. Of cos la takde kan, bukannye memasak pon kat bilik. Ade susu kotak berperisa coklat je, so itulah breakfast saye.

Teruk gastric kali ni, mungkin ditambah sebab saye bad mood dgn seseorang :P Saket yang tak terkate okay! Guling2 atas katil sehingga pkol 12 tgh ari untuk mkn lunch. Memang loya lagi, tapi saye kuatkan diri jugak berjalan g cafe k9 ni sebab Cik Elya datang. Tak kan nak biar tetamu makan sorg kan. Baek tak saye~

Baru suapan kedua saye dah give up.Tak larat, nak muntah rase and tros pegi toilet. Sampai2 je tros termuntah. Abes seluar ku perlu dibasuh lagi. Sori juge kpd makcik cleaner :) Tapi muntah air susu coklat je rase, dicampur dengan beberape ketulan nasi tadi. Lepas muntah saye rase segar dan sehat. Sambung makan nasi, walaupon tak abes. Sekarang kene pegi basuh seluar dan tudung yang sungguh harum. Tensionnye semalam baru je basuh -_-"

Later~

Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (December 20, 2009 at 9:01 PM)  

erm...erm...tu la...x elok bad mood ngan org~ bole majok je, tp jgn smpai bad mood~ ;)

kn ehem2 awk dh pesan smlm ngan smlm smlm supaye mkn~ at least stok la roti lenkali taw... :S

-ezreen-  – (December 21, 2009 at 5:20 PM)  

yeke?? sape ehem2?? xde pon org pesan begitu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP