LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Bored..

Saya burim bila tibe weekend, takde orang, makan pon sorang2. Tak kenyang je rase. Mandi pon sorg2, tapi tido berdua pulak. Of course la, sebab saya ade rumet. Tapi minggu ni saya dah siap model kan plant saya. Yeay! Boleh proceed to system ID pulak. Harap2 cepat siap projek ni. Tak sia2 saya dok sorang2 minggu ni =)

Rasa macam nak keluar jalan2 je la. Tapi skrg nak keluar kene pike dua tiga kali. *Sejak masuk master ni saya saving siket* Yela xde scholar. Bukan takde duet, tapi saya nak simpan untuk masa depan. Guna untuk benda yang perlu dan btol2 nak je. Matang tak? Matang kan saya, walaupon makcik cafe cakap muka saya macam bdk degree tahun 3, tapi saya matang taw! Rumet saya pon puji saya rajen basuh baju pakai tangan. Ha3. Sebab saya saving la! Degree dulu takde punye saya basuh pakai tangan. Lagi pon baju sem ni siket je, tak banyak macam dulu. Kalau tak basuh, takde baju la nanti.

Nak keluar pon buat ape je kan? Shopping? Baju dah byk. Nak beli baju baru lawa2 pon rase macam tak perlu je. Sebab kat U saya tak pakai baju lawa2. Lgpon student engineering mane ade pakai lawa2, laen la student human resource ke. Kan kan? Nak pakai2 lawa saya malu, nanti orang pandang pelik. Jeles kot.... Kalau boleh nak pegi kelas selebet yang mungkin =)

Okay, dah burim dah nak tulis. Nak stop.


Lots of love,
-ezreen-

muimui –   – (December 27, 2009 at 8:22 AM)  

kesiannye awk... :'(
kalau awk burim jln2 bwat window shopping ke...mne taw ade tingkap yg mnarik ke~ hehehe
pstu kalau ade bnde baru yg interesting, bole plan kalau nk bli ;)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP