LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Hey, bayar saman on9 lebih mudah!

Assalamualaikum (:

Semalam pergi pos ofis.

Lamaaaaaaa sangat nak tunggu nombor. Orang bayar saman punye pasal! Eh lupe, saya pon baru nak bayar saman :"> Saman tahun 2007, tahun 2011 baru nak bayar. Isk ape nak jadi. Nak buat macam mana, surat apa pon tak bagi. Tapi akhirnya balik je tak bayar pon. Tak kuasa you nak tunggu berjam-jam. Baek bayar online... Haaa~ Kini semuanya lebih mudah dengan cimbclicks. Tapi kena charge extra 2 ringgit la.

So semalam dah settlekan bayar saman dengan yuran konvo sekali! Banyak duit keluar bulan ni. Duit masuknya tak ada. Haish..

..... Bila result interview nak keluar ni T_T

muimui –   – (March 8, 2011 at 11:10 PM)  

tlg byrkn saman sy skali~

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP