LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Happy birtday to?

Assalamualaikum (:

Weekend lepas birthday saya. Cepat! Say......

Happy Birthday to Me!!

... yang keduabelas tahun. Eceh tipu! Patutnya terbalikkan dua dengan satu tu jadi duapuluhsatu tahun. Baru nampak logik sikit walaupon sebenarnya sudah duapuluhtiga tahun. Tiba-tiba malu, sebab tu gambar kicik :">

Okay yang sebenarnya birthday anak buah. Maaf, kek sudah comot-comot baru mahu ambil gambar. Sebelum tu sibuk makan. Tapi memang sedap la kek ni! Very the colourful :)

Konfius tak konfius tak mana satu yang 12, mane satu yang 21 plus plus

;p

Ehem ini iklan. Letak la gambar orang lain jugak. Nanti kata semua nak letak muka ni je =_="
This is birthday girl yang sudah hilang tudung dengan my big sis.

Ini pula anak buah saya yang comels. Orang lain sibuk prepare kat bawah pagi tu, korang rehat-rehat tengok tv kat atas yer. Ini tidak adil! Tapi jangan salah faham taw, orang yang ambil gambar ini bukan rehat-rehat, cuma naik sekejap nak ambil gambar. Taw~ Taw~

Akhir sekali, lepas majlis hari jadi ada buat tahlil untuk arwah ayah. Terima kasih yang sudi datang! Overall yang datang adalah pakcik makcik dan budak-budak kecik. Kesian Alisya takde kawan datang ;p Hadiah pon tak banyak. Pakcik makcik datang bagi duit je. Kaya la tu, dah tak boleh minta duit kat maksu!


ps: kenapa gambar-gambar tangkap pakai iphone ni blurr. Tak bagus! Kalau saya baik beli camera yang gambar lawa dari iphone ^_^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP