LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Suka Duka Hidupku

Salam semua~

Hari ni sy bgn sahur pkol 4.45 pagi. Lepas tu tido balik. Pukol 6.30 pagi bangun balik sembahyang subuh. Lepas tu sy tido balik ;) Last2 sy bangun secara rasmi tepat pada pukul 7.45 pagi! Okeh, lepas tu bersiap2 mandi sume, start stadi siket2 lg untuk test modelling ( <-- ini bukan peragaan ye) pkol 12 tgh ari nanti. Before tu pukul 11 ade kelas Linear System Theory. Panjang ni nak cite sume, kite skip2 je k..

11 am
Sampai kat kelas LST! Tak menumpukan perhatian sebab lps ni nak test. Takotnyeee~

12 pm
Mase test yg ditunggu-tunggu. Soalan 1 dgn 2, okay la~ Soalan 3.a) Alaaa nape kluar yg ni. Tapi boleh la jugak jawab. Tapi ade minor error siket last2. Next Soalan 3.b) Ni sambungan soalan a) tadi. Kalau a) dah salah, faham2 je la. Meleret2 la salah nye ;(

Seperti biase, warga2 asing di kelas ni pon aktif meniru. Waaahh tak adilnye. Teruk! Seteruk-teruk student melayu meniru pon tak de la seteruk ni. Seriously! Sy nak menubuhkan kelab anti-warga asing!

3 pm
Wiwit ajak jalan2 kat Jusco! Tak de nak beli ape pon. Saje je mengade2 nak ikot tgk2 orang. Hehe. Beli siket je. Makanan buke puasa dalam bas nanti tyme nak balik raye. Lagi 5 hari! Oho tak sabarnye *_*

4 pm ++
Singgah di bazar Ramadhan. Kat dalam UTM ni je pon. Again, tak berniat nak beli ape2. Jalan2 tengok makanan je. Hehe. Wit beli mini burger 4, nana beli onde-onde 4 dan sy beli cream puff 4. Nyam2. So nanti share2 je la. Afah tak ikot mase ni.

Di kala sedang berjalan2, tibe2 ternampak skuad ERA. Ha3. Stuck pulak kat situ. Tak dapat ape sgt pon. Hari ni kami semua bernasib malang ;D Setelah dikumpul2 kitorg dapat la MAMEE Slurrp 4 peket! Majalah katun senaskhah! Dan sampul duet raye Era! Lepas tu kami ke library untuk pulangkan buku yang dipinjam hampir 2 bulan (Ehem.. Kami ni memang rajen meminjam buku. Tapi bace nye tidak ;P)

6.30 pm
Rutin harian sy ke cafe membeli makanan berbuke. Bosan dah makan kat sini. Tapi, apakan daya -_-"

7.07 pm
Berbuke puasa tyme!! (Ini waktu berbuka puasa negeri Johor..Best kan! Awal ;P)

8.13 pm
Sembahnyang maghrib dan solat terawih berjemaah di pavillion kolej 9 ( <-- sape entah yg bagi name pavillion ni). Habis awal hari ni sbb xde tazkirah. Sedey, sy suke dengar tazkirah2 ni. Hehe

9.30 pm

Di sini la sy, baru pulang dari terawih. Sedang menaip2 post ini. Ingat nak tulis kad raye. Tapi terase malas pule. Sy hantar kad raye kosong je la. Boleh tak?! Boleh tak?! Isinye harap tulis sendiri ye ;D

Hari ni rase macam nak tido awal siket la. Esok ade kelas lagi. Haihh~

Sekian, kisah hidup sy hari ini. Esok kalau rajen tulis lagi. Tapi rase2 macam nak malas je ni -_-"

L.O.V.E

ezy

bentarung  – (September 11, 2009 at 12:10 AM)  

ishk3!! bwk2 laa btobt.. mknn k9 tu siyes xsedap..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP