LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

esok last exam..sukee~

Tanda

1-tanda kamu badmood ? --> saye monyok lalu saye bt org bad mood pule =D

2-tanda kamu marah?? --> saye merajok (awak..pujuk la balik..blanje saye makan)

3-tanda kamu marasa pelik? --> saye cakap HURMM..dan bertanye lagi

4-Tnda2 kamu malu --> saye senyum2..tutup muka..aaa malu la~

5-tanda2 kamu sedang cemburu --> saye perli2 org itu =D

6-tanda2 kamu sedang sedih --> saye tgk bulan..ad org yg lg malang dr saye kat belakang bulan tu..

7-tanda2 kamu gembira --> saye seperti di awan-awanan


APA

1-Apa warna baju kamu pakai sekarang --> merah jambu..tp saye tak rase jambu merah macam ni

2-Apakah kamu termasuk dalam orang yang suka shopping? --> sy suke shuppin..tp sy lg suke duet..jadi sy lg suke simpan duet dr shuppin..hikhik

3-Apa ingin kamu lakukan sekarang?--> sy mahu stadi robust control..esok exam..awak yg kacau saye!

4-Apa rase di hati kamu sekarang? --> permudahkan saye jawab exam esok..ameen


BILA

1-bila pertama kali kamu dilahirkan di dunia? --> 31 December 1987 *sy suke tarikh ini..unik..pegi skola terase mude*

2-Bila saat terindah dalam hidup kamu? --> hari2 itu indah bg saye..*kenangan terindah*

3-bila kali terakhir kamu dimarahi ibubapa --> hari tu, mak saye call mrh2 tnye tak pegi jalan2 ke..ouch mak saye suruh pegi jalan2 la~

4-Bila kamu akan married? --> sy tak nak kawem la..tak nak! tak nak! pujuk la saye XP


BAGAIMANA

1-Bagaimana jika ada orang buat kamu sakit ati? --> saye jumpe doctor hati..dan sy balas dendam..muahaha..hikhik

2-Bagaimana jika ada orang cakap kamu lawa/hensem? --> sume org lawa dan ensem2 la~

3-Bagaimana jika ada teman kamu meninggalkan kamu? --> saye kejar..nak itot!!nak itot!!

4-Bagaimana jika ada orang tidak sukakan kamu? --> awak tak suke saye?? saye bergande2 tak suke awak!!

5-Bagaimana jika kamu bangun tido, kamu di kelilingi api? --> sy tdo balik..itu mimpi rupenye

6-Bagaimana jika kamu keseorangan? --> saye suke..aman siket..


SIAPA?
siape2 aje lah..h..



Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP