LIKE my PILLO Covers page!

Oh WOW, check this out!!!

Jom menang ipad mini!!

Assalamualaikum (:

Nak tahu tak macam mana nak menang ipad mini dengan mudah? Caranya simple sahaja.

Ok, macam ni... Setiap kali ada ads Ribena dekat page ni macam di bawah ni,




dengan macam ni, silalah KLIK.



Nanti sedar2 korang akan didirectkan ke FB page Ribena. Then silalah like, okay.. Tak wajib tapi manalah tahu ada info2 menarik, games2 menarik di masa akan datang. So it is easier for you guys untuk dapat semua info tu..

Ok dekat fb page ribena ni ada satu game tengah berjalan. Simple je. Game tu nama,

RIBENA WHAT'S MY NAME?

Latest berry yang korang kena bagi nama adalah ini.


Senang kan? Teka nama dan menang!! Nama yang palih kreatif akan dipilih setiap minggu. Total ada 20 ipad mini untuk dimenangi.

Cepat cepat! Contest ends 13th May.

**Btw, kalau korang nak main games2 menarik yang lain ke, nak dapat info2 yang menarik lain ke, silalah rajin klik2 ads by nuffnang kat page ni ya. Ads tu akan berubah2. Kalau ada promotion discount ke still akan keluar dekat ads tu. Sangat best! So dont miss this out ok! :)**



Read more...

Oh hi!

Assalamualaikum.

and Hi!

Sangat lama dah tak buka blog. Selalu blogwalking sahaja. Maklumlah dah bekerja dan berumah tangga. Hahaha.

Tapi kenapa hari ni semangat buat post?

............ Sebab baru lepas tengok earnings nuffnang. Jadi bersemangat semula! Tapi selalunya hanya hangat-hangat tahi ayam semangatnya.

Btw, ramai yang tanya through blog ni macam mana nak apply jadi pensyarah? Dan sangat sorry kalau ada yang saya tak sempat reply sebab terlalu busy dengan kerja, research, kerja rumah dan sebagainya. Apa kata jika ada sebarang pertanyaan kita wechat sahaja lepas ni. Guna ID ni: ezreenfarina. Kenapa wechat? Sebab lebih selamat. Whatsapp kena bagi no henfon pula. Tak privacy kehidupan nanti. Hehe.

Oh ya.. sekarang mood sambung PhD membuak-buak. Harap bukan hangat-hangat tahi ayam juga. Haha. Walaupon expected sambung study tahun depan, tapi sangat bersemangat. Tapi nampaknya target bergelar Dr. sebelum umur 30 tahun macam tak kesampaian. Mungkin 31 tahun boleh. Haha..

Baiklah, itu sahaja. Kena sambung kerja. Oh life!

Maaf ayat BM skema kerana sudah lama tak mengarang. Diri juga lebih matang. Perlu tunjuk contoh yang baik buat pelajar2 ;p

Regards,
ezreen

Read more...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Blog Disclaimer

This blog is managed solely by the owner Ezreen Farina. Photos are not to be used without giving credit unless stated that it does not belong to blog owner. Materials in this blog must be credited if re-produced in any kind of way. A piece of mind is always appreciated, unless deemed to be provocative, the blog owner shall take action by ignoring or rejecting the comment.

  © Blogger template Shush by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP